Yeni Duyuru :

Dolmuş Driver İncelemesi

Dolmuş Driver İncelemesi
Dolmuş Driver İncelemesi
Gripati firması tarafından geliştirilen Dolmus Driver, gerek konusu, gerek grafikleri, gerekse oynanışı bakımından oldukça eğlenceli. Çılgın bir dolmuş şöförünü canlandırdığımız oyunda, 3 farklı güzergahta seferler yapıyoruz. Fakat bu seferler pekte masum olmuyor. Nasıl olsun, dolmuşumuzda kocaman bir roket var!

      Oyunda canlandırabileceğimz birbirinden çılgın üç karakter var; Genco, Dayı ve Kral. Oyuna Genco ile başlıyoruz ve oyun esnasında kazandığımız paralar ile diğer iki karakteri satın alabiliyoruz.Karakterimizi seçtikten sonra ise karşımıza üç farklı güzergah geliyor; Beşiktaş-Taksim, Bakırköy-Taksim ve Kadıköy-Taksim. Karakterlerde olduğu gibi burada da tek bir güzergah ile başlıyor ve kazandığımız paralar ile diğer güzergahları açabiliyoruz.
Dolmuş Driver İncelemesi
Dolmuş Driver İncelemesi
      Gelelim oynanış kısmına. Oyun eğlenceli ve oldukça kaliteli grafikleri daha önceden incelemesini yaptığımız Traffic Racer’a oldukça benziyor. Bu benzerliğin sebebi her iki oyunun yapımında da Unity‘nin kullanılmış olması olabilir. Oynanış olarak ise tıpkı Temple Run’da olduğu gibi cihazımızı sağa sola hareket ettirmemiz gerekiyor. Tüm bu dinamikleri kullanarak oyundaki amacımız ise zorlu İstanbul yollarında bir duraktan aldığımız yolcuları hızlı bir şekilde dıger durağa bırakmak. Bunu ne kadar hızlı ve çok sayıda yaparsak o kadar çok altın ve süre kazanabiliyoruz.

       Oyunun en zevk veren kısmı ise dolmuşumuzu kazandığımız paralar ile daha iyi hale getirebilmek. Fakat bu gelişim biraz farklı yönden oluyor, dolmuşumuza klima takmak, koltukları yenilemek yerine roket takıyoruz. Bu sayede belli zamanlarda nitrolar kullanarak yolcularımızı daha hızlı bir şekilde durağa bırakabiliyoruz. Bunun dışında oyun tamamen Türkçe olarak oynanabiliyor. Bunun için cihazınızda kullanılan dilin Türkçe olması gerekmekte. Cihazınızı Türkçe kullanmıyorsanız bile Dolmus Driver için değişiklik yapmanızı öneririm. En azından yolcuların sesleri oldukça eğlenceli. :)

Dolmuş Driver İncelemesi
Dolmuş Driver İncelemesi
Dolmuş Driver İncelemesi
Dolmuş Driver İncelemesi

Güncellendi:
Yenilikler
- Garaj yenilendi
- Korna ve Kaplamalar eklendi
- Oyun içi korna kullanımı ekledi
- Everyplay video kaydetme ve paylaşma desteği eklendi
- KRAL ve NEBO karakteri ve aracı eklendi
- Kadıköy - Taksim hattı açıldı
- Her karakter için özel sesler
- Her yol için yolcu sesleri
- Yaklaşık 1000 seslendirme
- Oyun içi ekonomisinin iyileştirmesi
- Yolcu / Para değerlerinin güncellenmesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginiz İçin Teşekkürler....

TeknoGezgini Tasarımorhan Gökoğlu Kuruluş © 2013

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.