Yeni Duyuru :

Android 4.5 ve Yeni Nexus

Google’ın Haziran ayının sonunda gerçekleştireceği I/O etkinliği, en yeni Google hizmetlerine ve Google’ın yeni cihazlarının bir kısmına ev sahipliği de yapacak. Peki geçen yıl Galaxy S4 Play Edition’ın tanıtıldığı Google I/O etkinliğinde bu yıl neler göreceğiz?

Google’ın İrlanda ofisinden sızdırılan bilgiler Android’in yeni sürümünün Haziran ayında tanıtılacağı yönünde; ancak bu sürüm Android 5.0 değil, onun yerine KitKat’ın yeni sürümü olacak olan 4.5 olacak (isminin de Licquorice Allsorts olacağı söyleniyor). 4.5 sürümünün ardından gelecek olan Android 5.0 versiyonunun ise Ekim ayında tanıtılacağı düşünülüyor.

 Android 4.5 ve Yeni Nexus
Ayrıca Google’ın yeni hizmetlerinin de tanıtılacağı etkinlikte Nexus serisinin tabletlerinin yeni üyesi Nexus 8’in de tanıtılması bekleniyor. Asus tarafından üretilecek olan Nexus 8’in bu yılın sonuna kadar 2 milyon adetten fazla satması bekleniyor. Ayrıca işlemci konusunda da fikir değişikliğine giden Google, Nexus 8’de yeniden İntel ile çalışmaya karar vermiş.

Google’ın Haziran ayı I/O etkinliğinde bunlar dışında hangi ürün ya da hizmetleri tanıtacağı bilinmezken Ekim ayında beklenen Android 5.0 ile birlikte 2014’ün Google için yeni gelişmelere de gebe olacağını söyleyebiliriz.

 Android 4.5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginiz İçin Teşekkürler....

TeknoGezgini Tasarımorhan Gökoğlu Kuruluş © 2013

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.