Yeni Duyuru :

Sony Crytek'i Satın Alıyor


 Crytek firmasını duymayan yoktur herhalde. Almanya'da yaşayan iki Türk kardeşin kurduğu firma, bundan yıllar önce çıkarmış olduğu Crysis isimli oyunlarıyla adlarından bir hayli söz ettirmeyi başarmışlardı. Sonrasında ise Crysis 2 .

Yerli kardeşlerin şirketi Crytek'in son zamanlarda zor günler geçirdiği malum. Daha önceki haberimizde şirketin yeni Homefront'un yapımına ara verdiği ile ilgili haberi paylaşmıştık. Bugün ise kötü durumdaki Crytek'in Sony tarafından satın alınabileceği iddia edildi.

Yaptığı sızıntılarla ünlü Tidux Sony'nin Crytek'i satın alabileceğini Twitter üzerinden attığı seri tweet'ler ile iddia etti. Verdiği haberin bir dedikodu olduğunu belirten Tidux birbirini tanımayan iki üst düzey çalışandan Sony'nin stüdyolarını genişletmek istediğini duymuş. Düşünlen şirketin büyük sorunlar içinde olduğu bu iki ayrı kişi tarafından söylenmiş. Ama bu şirketi satın almanın kar getirip getirmeyeceğinin kestirilmemesi geri planda durmalarına neden olmuş.

Tahmin edebileceğiniz gibi bütün oklar Crytek'i gösteriyor. Ama Tidux'ın da söylediği gibi bu bilgiler şimdilik sadece bir dedikodudan ibaret. Bakalım ilerleyenler günlerde bu konuda bir atılım görecek miyiz
Ama bence Crytek satılmasın oyunlar türkçe olarak yapılıyordu sony sanırım bu duzeni bozar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginiz İçin Teşekkürler....

TeknoGezgini Tasarımorhan Gökoğlu Kuruluş © 2013

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.