Yeni Duyuru :

Grand Theft Auto IV kasma Sorunları Çözümü

Merhaba değerli turuncuoyuncu.com takipçileri, bugün çoğu Grand Theft Auto IV: EFLC ve Grand Theft Auto IV oyuncusunun karşılaştığı kasma sorununun çözümünü anlatacağım…

1- Oyunun ana klasörüne girin, oradaki common klasörünün içindeki shaders klasörüne girin. Buradaki win32_30_atidx10 klasörünün içindekileri  win32_30_nv klasörüne atın.  Böylece oyunun grafiklerini biraz düşürüp performansını arttırmış olduk.

2- Aşşağıdan gerekli olan dosyayı indirin ve içindekileri oyunun ana klasörüne atın.

3-Oyunun ana klasöründeki commandline.txt açıp oyunda kullandığınız “Texture Quality” ayarına göre aşşağıdaki kodlardan birini ekleyin kaydedin ve çıkın

O Bahsedilen Kodlar

-memrestrict 629145600                      High

-memrestrict 314572800                      Medium

-memrestrict 209715200                      Low

                                      Gerekli Dosyalar

4- Başlata basın, arama kutusuna msconfig yazın çıkan uygulamayı açın. Hizmetler bölümüne girin ve Windows Olay Günlüğü Yazısının yanındaki işareti kaldırın.

5-  Oyunu başlattıktan  sonra hemen hareket etmeyin . Bir kaç dakika bekleyin. Aynı şeyi evden çıkarken de yapın.

6- Farenizi çok hızlı hareket ettirirseniz oyun o an kasabilir.

7- Masaüstüne (Boş bir yere) sağ tılayın Yeni yazan yerin üstüne gelin ve Kısayol’u seçin. Açılan pencrede oyunun ana klasörüne attığımız Contig uygulumasını seçin. ” İşaretinin yanına bir boşluk koyup -s yazın yani linkin sonu şöyle gözükecek Contig.exe” -s Tamam tuşuna basın ve kısayolu açın. Bu işlem biraz uzun sürebilir ama oyununuz çok hızlanacaktır.

8- Başlata tıklayın Bilgisayarım yazısına şağ tıklayın ve özellikleri seçin karşınıza gelen pencereden Gelişmiş sistem ayarları yazısına tıklayın açılan penceredeki en üstteki ayarlar butonuna tıklayın En iyi performans için ayarla yazısının yanındaki işarete tıklayın, uygula butonuna tıklayın ve çıkın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginiz İçin Teşekkürler....

TeknoGezgini Tasarımorhan Gökoğlu Kuruluş © 2013

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.