Yeni Duyuru :

İLK TÜRK FPS OYUNU “ZULA” GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

zula
ZULA
ZULA

 Video Alt Kısımdadır..!
Türkiye oyun sektörüne yerli yapım oyunlarla yeni bir heyecan katmak üzere yola çıkan Ingame Group’un bünyesindeki Madbyte Games tarafından geliştirilen “Zula”, oyunseverlerin karşısına çıkıyor. Uzun süredir merakla beklenen “Zula”, 30 Ağustos Cumartesi günü Kadıköy’deki Zocco’s Oyun Merkezi’nde yapılacak bir etkinlikle oyuncular tarafından ilk kez test edilecek. Oyuncular 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda “Zula”yı test etme fırsatı bularak, çifte bayram yaşayacaklar.
ZULA
İlk Türk MMOFPS oyunu “Zula”, oyun dünyasına “merhaba” diyor. Ingame Group bünyesindeki oyun yapım şirketi Madbyte Games tarafından iki yıldır Türkiye’de geliştirilen ve Lokum Games tarafından yayınlanacak olan “Zula”, 30 Ağustos Cumartesi Günü Kadıköy’deki Zocco’s Oyun Merkezi’nde yapılacak bir etkinlikle test edilecek.

Oyuncular, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yapılacak bu özel etkinlikte “Zula”yı ilk kez test etme fırsatı bulacak ve çifte bayram yaşayacaklar. Oyuncular “Zula”nın dünyasını keşfetmekle birlikte sürpriz ödüllü çekilişe katılma fırsatını da yakalayacaklar. Ayrıca etkinliğe katılan tüm oyuncular, ilerleyen günlerde gerçekleşecek kapalı beta sürecinde yer alma şansını da kazanmış olacak.
Zula Çin Seddini Aştı
Dünyanın en büyük oyun pazarı Asya’nın, Çin’de gerçekleştirilen en büyük oyun fuarı Chinajoy’a konuk olduk. Bu ziyaretimiz hem bizler için hem de Türkiye Oyun Sektörü için büyük önem arzediyordu çünkü ilk defa bir Türk oyunu bütün ihtişamıyla Chinajoy’da boy gösterdi. 2 senedir üzerinde çalıştığımız Zula’yı Asya’lı oyuncuların ve şirketlerin beğenisine sunmanın ve ülkemizi Çin’de temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Zula, daha ilk görüşte farkını ortaya koymayı başardı. Standımızı ziyaret eden oyuncular ve şirketler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Çok yakında Türkiye’de oynanan Asyalı oyunların yerine, Asya’da bir Türk oyunu oynanacak!
“Zula”nın ilk kez test edileceği bu etkinlik tüm oyunseverlere açık olarak gerçekleşecek ve herhangi bir katılım şartı aranmayacak.
Program

Tarih: 30 Ağustos 2014
Saat: 13.00 – 19.00
Yer: Zocco’s Oyun Merkezi
Adres: Osmanağa Mah. Sakız Sok. 9/A Kadıköy, İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginiz İçin Teşekkürler....

TeknoGezgini Tasarımorhan Gökoğlu Kuruluş © 2013

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.